Ana içeriğe atla

HAYALLERİM VE BİZ

1.Hayal kurmaktan hoşlandığınız bir yer veya zaman dilimi var mı ?
Hayal kurmak benim için hayat demek benim hayallerim eğer bir gün maddi yönden iyi olursa insanlara yardım etmek onların ihtiyaçlarını karşılamak istiyorum bu beni mutlu eder yani kısaca aslında hayal kurmak için yer zaman olarak gerçekten karanlıkdan ziyade sessiz bir ortam yeterli yani tabi ki müzik eşlik ettiği zaman daha da güzel olduğu kesin ve bende her gün her gece hayal kurarım hayal kurmayan insanın bana göre hayatı olmaz o yüzden hayal kurun ve hayallerinizden asla vazgeçmeyin.
2.En çok nelerin hayalini kurarsın ? 
Yukarda belirttigim gibi insanlara yardım etmek onların intiyaçlarını karşılamak elimizden geldiğince destek olmak ve ondan sonra 2 katlı Bahçeli bir ev bahçesinde köpeğim huzurlu mutlu bir hayal bunlar benim en çok hayal ettiğim şeylerdir. Gerçekleşmeyecek hayaller bile olsa yine de hayal ederim belki olmayacak diye üzülürüm ama yine de asla hayal kurmaktan vazgeçmem bir de emeğimle kazanacağım güzel bir iş öyle yani fakat ne olursa olsun hayallerimden vazgeçmem.
3.Şimdiye dek hayalinizi gerçekleştirdiniz mi ? 
Gerçekleştirmedim zaten hayal dediğimiz zamanla belki olabilir bir şey hayallerin olmasi için gereken şeyler vardır bence herkesin hayalleri farklı benim hayallerim böyle.
4.Henüz gerçekleşmemiş ama ille de gerçekleşecek dediğiniz bir hayaliniz var mı? 
Evet var 2 katlı bir bahçeli Ev huzur ve bahçemde köpek  şuan gerçekleşmedi ama olacak umut ediyorum.
Bu mimi ilk defa yapıyorum umarım güzel olmuştur 
Mimlediklerim :
HİKAYE KALPLİ KADIN 
SADE VE DERİN 
SEMANUR KOK 
BÜCÜRÜK VE BEN
İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ 
UZUN LAFIN KISASI 

Yorumlar

  1. İki katlı, bahçeli ev ve bir köpiş ne kadar masum ve güzel bir hayal. İNşallah bir gün bu hayalin gerçekleşir. Hem de bir köpeği sokaktan kurtarmış olacaksın....
    Beni de mimlemişsin teşekkür ederim ama zaten yaptım ben bu mimi, sayfamda okuyabilirsin..:)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. olsun sen yapmış ol benim içimden böyle geldi evet benim hayallerim böyle bazen insan tabi ki huzur istiyor bende bunlardan biriyim teşekkür ederim yorumun için :)

    YanıtlaSil
  3. Hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle canım :)

    YanıtlaSil
  4. Sağol teşekkür ederim inşallah :)

    YanıtlaSil
  5. ayyyy kıyamaaam işallah insanlara yardım edersin tabiii ne güzel anlatmışsıın. baksana bi deee, mimlediklerinin bloguna gidip onları mimlediğini sölemelisiiin işteee :)

    YanıtlaSil
  6. İnşallah canım teşekkür ederim yorumun için :)

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel bir mim olmuş kalemine sağlık ayrıca mim için teşekkürler.. 😊

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim önemli değil :)

    YanıtlaSil
  9. Mim için teşekkürler ben cevabımı buraya yorum olarak verebilirim çünkü bu konuda söyleyebileceğim tek bir cümle var sadece; Hayal Kurmayı Bırakalı Uzun Zaman Oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkür ederim bence böyle düşünmemelisn çünkü hayal varsa hayatta vardır

      Sil
  10. ay eski mimdi bu hatırlamadım şimdi yapmıştım di mi yaptıysam adını da yazmış olmam lazım. eskiyen mimleri siliyom da ondan yani hatırlamadım şimdi. hımmm başka blog sandım ben deee. bilemedim bak zamanın olursa bu son yeni yıl mimini yaparsın sona yine başka mim yıllarım sana beeen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol inşallah yaparım :) valla sen yapmışmıydın inan hatırlamıyorum ben de

      Sil
    2. Sağol inşallah yaparım :) valla sen yapmışmıydın inan hatırlamıyorum ben de

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala. 

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o