Ana içeriğe atla

Umut Tepesi 27. Bölüm


27. Bölüm

Belinay uykudan uyandı telefonunu eline aldı ve bildirim mesajı gördü mesaj da zeki ziyaretime gel yazıyordu zeki de tamam diye cevap vermişti.

Belinay hemen kalktı üstünü giyindi herkes uyanmadan arabanın anahtarını alıp yola koyuldu nevigasyona bağladı telefonunu ve zeki'nin evinin yolunu tuttu.

Bu arada zeki de üstünü giyip dışarı çıktı ama telefonu unutmuştu geri eve girdi.

Bu sıra da belinay yetişmişti beklemedeydi.

Zeki arabasına bindi ve yola koyuldu belinay da peşine yaklaşık bir yarım saat sonra zeki emniyete vardı büyük patronla konuşacaktı indi araba dan içeri girdi.

Belinay: Emniyette ne işi var kime geldi acaba diye söylendi.

Bu sıra da zeki büyük patronun yanına girmişti.

Zeki: Patron nasılsın bu aralar gelemedim kusura bakma.

Büyük patron : İyim  bir şeyler buldun mu beni çıkaracak buradan.

Zeki: Maalesef patron uğraşıyorum ama henüz çıkar yol bulamadım.

Büyük patron : O zaman madem ben buradan çıkamıyorum sana düşüyor intikamımızı alma işi.

Zeki: Tamam patron en kısa sürede.

Büyük patron: Nasıl gidiyor kızla kendine iyice bağladın mı?

Zekş: Evet patron.

Büyük patron: İyi iyi devam et babası olacak o adamın sonu geliyor.

Zeki: Evet patron izninle ben gidiyorum.

Büyük patron : Halletmeden gelme.

Zeki dışarı çıktı ben nasıl yapacağım bu işi en iyisi belinayın babası'nın ağzın dan laf almaya çalışayım ve zeki belinayı arar.

Zeki : Alo belinay neredesin babanla tanışmak istiyorum.

Belinay: Tamam gel babam evde.

Zeki: Tamam.

Belinay hemen çalıştırdı ve bastı gaza zeki den önce varmalıydı eve.

Belinay yarım saat sonra evdeydi zeki den önce varmıştı ve babasına zekiyi söylemişti babası da tamam dedi.

İşte zil çaldı Belinay kapıyı açtı hoş geldin buyur gel dedi.

Zeki ve Mehmet bey tokalaştılar.

Zeki: Efendim merhaba ben zeki.

Mehmet bey: Merhaba.

Bakalım neler konuşacaklar.

                       Sevgiler ve saygılarımla :)

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala.