Ana içeriğe atla

Umut Tepesi 29. Bölüm

29. Bölüm

Kızlar  sınavdan çıktılar ve hemen grup da konuştular sınavı değerlendirdiler sınav sonuçları 1 aya belli olacakmış bu arada belinay zekiyi de merak etti hemen aradı uzun süre çaldıktan sonra telefonu açtı.

Belinay: Alo zeki çıktın mı sınavdan?

Zeki : Evet çıktım.

Belinay : Nasıl geçti sınavın?

Zeki : İyiydi senin?

Belinay : İyiydi benim de neredesin?

Zeki : Arabadayım eve gidiyorum sen neredesin?

Belinay : Bende arabadayım eve gidiyorum.

Zeki : Tamam hadi dikkatli sür sonra konuşuruz.

Belinay : Tamam sende dikkatli sür görüşürüz.

Zeki : Görüşürüz.

Ve telefonu kapatırlar.

Zeki eve gitmiyordu aslında çözmesi gereken şeyler vardı bu olayı bilen birisi daha vardı onu bulmaya gidiyordu yaşlı bir amcaydı adamlarını aradı ve bu yaşlı amcanın yerinin konumunu aldı ve bastı gaza gidiyor.

Bu arada belinaya bildirim geldi nereye gidiyor bu zeki bu gittiği yer ev yolu değil belinay da zekinin peşine takıldı.

Zeki gideceği yere vardı etrafına baktı sessiz sedasız hiç kimsenin olmadığı esrarengiz bir yere sadece bir tane ev vardı indi araba dan ve o evin kapısını çaldı ve o kapının ardından kimsin diye ses geldi.

Zeki : Amca zeki ben açar mısın?

Yaşlı amca : Zeki kim?

Zeki : Kapıyı aç seninle konuşacak şeylerim var çok önemli.

Ve kapı açılır.

Yaşlı amca : Buyur gel içeri delikanlı.

Zeki : Tamam amca.

İçeri geçtiler ve oturdular.

Yaşlı amca : Ee delikanlı anlat bakalım neden geldin?

Zeki : Amca benim annem ve babamı ben küçükken öldürdüler bunu kimin yaptığını bulmam lazım aslında birisini bulmuştum fakat onun yapmadığını öğrendim şimdi yine aramalar dayım birde sana bir sorum amca?

Yaşlı Amca : Allah Allah buyur sor delikanlı.

Zeki : Büyük patronu tanır mısın?

Yaşlı Amca : Şu hapiste olan değil mi?

Zeki : Evet amca ta kendisi.

Yaşlı Amca : Tanıyorum ama o çok tehlikeli adamdır sakın ona bulaşma insanları öldürür suçu başkasına atar.

Zeki : Amca nasıl olur ya vicdanı yok mu bu adamın?

Yaşlı Amca : Vicdan ne gezer onda delikanlı hangi garibe suç atmıştır yine kim bilir.

Zeki : Mehmet diye birisi amca.

Yaşlı Amca : Haaa şu Mehmet kendi işi vardı dimi?

Zeki : Evet.

Yaşlı Amca : Mehmet çok iyi insandır.

Zeki : Peki amca büyük patron Mehmet beyi nereden tanıyordu?

Yaşlı Amca : Mehmetle büyük patron rakipleri Mehmet'in işleri yolunda gidiyordu bir gün büyük patron battı bunu da hep Mehmet yüzün den olduğunu düşündü ki Mehmet bunu daha önce kimseye anlatmadı çünkü biliyordu ki büyük patron onun başına bela olurdu sonra günler den bir gün yolda yürürken silah sesi duydum gizlice büyük patron iki kişiyi öldürmüştü biri kadın diğeri ise erkek sonra bir tarafa baktım küçük bir çocuk ses çıkarmadan ağlıyor yere oturmuş kafasını ellerinin arasına almış şekilde sonra Mehmet geldi içeriye büyük patron kimliğini görüntüsünü saklıyordu Mehmete bunu sen üstleneceksin yoksa ailen ölür dedi Mehmetin de küçük bir kzıı vardı belinay kabul etti sonra oradaki ağlayan çocuğu gördü adamlarına aldırdı ve onu yanında yetiştirdi büyüttü böyle durum yani delikanlı bu adama bulaşma bir de sen neden soruyorsun ben tam olarak anlamadım delikanlı.

Zeki ağlamaya başladı o çocuk bendim dedi.

Yaşlı amca : Nasıl yani delikanlı çok büyümüşsün herşeyi öğrendin artık.
Zeki gözyaşlarını sildi ben bu adamın suçlu olduğunu nasıl ispat edebilirim?

Yaşlı Amca : Bak sana bir kutu getireceğim bekle.

Ve kutuyu getirdi amca açtılar beraber için de büyük patronun şimdiye kadar yaptığı suçlar vardı.

Yaşlı Amca : Git bunu polise ver ve ömür boyu çıkamaz hapisten.

Zeki : Çok teşekkür ederim amca ama bir şey sormak istiyorum izninle?

Yaşlı Amca : Buyur sor bakalım?

Zeki : Sen bu adamdan korkmuyor musun? 

Yaşlı Amca : Yok  zaten bir ayağım çukur da öldürse ne olur öldürmese ne olur hemde ben Allah'tan başka kimseden korkmam delikanlı.

Zeki : Amca tekrar çok teşekkür ederim ben kalkayım sende dinlen biraz.

Yaşlı Amca : Tamam delikanlı yolun açık olsun.

Zeki : Teşekkür ederim amca hoşcakal.

Yaşlı Amca : Hoşçakal delikanlı.

Ve zeki arabasına bindi bu zamana kadar anne ve babasının katilinin aslında yanı başın da olması şaşırmıştı şimdi en önemli şey belinaya bunu nasıl anlatacaktı kaybetmekten korkuyordu ama aradı anlatması gerekiyordu kısa sürede telefonu açtı.

Zeki : Alo Belinay neredesin konuşmamız lazım önemli.

Belinay : Sahil kenarında yürüyorum gel.

Zeki : Tamam geliyorum.

Ve telefonu kapatır.

Bakalım zeki belinaya anlatabilecek mi?

Not: Finale 1 gün.

                     Sevgiler ve saygılarımla :)

Yorumlar

  1. ooooooo yaaaa ne tehlikeli adammış yaaa sonu nasıl bağlancak acaba. belinay ne düşüncek kiiii :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala.