Ana içeriğe atla

Hani olur ya

Hani olur ya,
Derdini söylesen birine,
Belki beni anlar,
Diye umud edersin.
Anlatırsın , anlatırsın,
Bir bakmışsın,
Yine aynı yerde dönüyorsun.
Sonra için acıyor, 
Ağlıyorsun. 

Hiç bıkmadan,
Anlatırsın , anlatırsın,
Yine aynı yerde dönüyorsun,
Farkına bile varmadan.
İşte hayat döngüsü,
Sen ne kadar,
Çabalarsan çabala,
Bir boşluktaymış gibi,
Hissedersin.

Yorumlar

  1. Kalemine sağlık canım. Biraz daha uzun olsa şiirlerin, sanki daha mı hoş olur? Tabi bu benim fikrim.

    YanıtlaSil
  2. Ya evet biliyorum aslında uzun yazıyorum ama burası kabul etmiyor o yüzden gerisini silmek zorunda kalıyorum teşekkür ederim yorumun için :)

    YanıtlaSil
  3. iyisi mi kimseye bir şey anlatmamak . kalemine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle canım eğer bir şeyini anlatacaksan birine o kişiye bakacaksın senin kötü günlerinde yanında mi her zaman seni koruyor mu sana destek çıkıyor mu yeri geliyor seninle ağlayıp yeri geldi mi seninle gülüyor mu zaten yanınızda böyle bir insan varsa rahatlıkla anlatabilirsiniz tabi ama bunları yapıp sana yinede güven vermiyorsa anlamazsın teşekkür ederim yorumun için :)

      Sil
  4. Yüreğine sağlık canım 😉

    YanıtlaSil
  5. öyle oluyordur herhalde dediğin gibi :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, Öncelikle şiirlerinizin hoşuma gittiğini söyleyeyim hemen, sonra da: Demek ki İnsanlar benzer şeyleri düşünüyor ama farklı farklı anlatıyorlar. Aslında yaşam kaynaklı duyguların temeli aynı. özellikle "hani Olur Ya" şiiriniz beni oldukça etkiledi. Kaleminize ve yüreğinize sağlık. kolay gelsin.
    Hoşça kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yorumunuz için beğendiğinize sevindim öyle malesef hayat işte.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala.