Ana içeriğe atla

Eşleştirme röportajı

SORULAR :

Soru 1) Hayatta ki beklentin nedir ?



Soru 2) En sevmediğin huyun nedir ?

Soru 3) Bloğun senin için önemi nedir ?

CEVAPLAR:

1)Arkamda güzel eserler bırakmak istiyorum.Güzel yetiştirilmiş bir çocuk,güzel yazılmış bir kitap,mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir yaşam.Aslında ben pek fazla beklentiye girmem.Sadece herkes gibi güzel şeyler hayal eder ve hayallerimin peşinde koşarım.Eğer kötü bir durumla  karşılaşırsam o durumdan kendime bir güzellik çıkarırım.Acı veren izlerden güzellik yaratmanın mümkün olduğuna inananlardanım.Bir de Milli Eğitimden atanmayı bekliyorum tabi.Bu da aklıma gelmişken ekleyeyim dedim.

2)İnatçılık özelliğimi sevmiyorum.Ama bazen işe yaramıyor değil.Şimdiye kadar yapmak isteyip de yapmayı başardığım birçok şeyi inadım sayesinde yaptım.İnsan,sevmediği özelliklerini doğru yerlerde kullandığında  bu sevilmeyen özellikler sevimli hale dönüşebiliyor bence.

3)Yazmayı,yaşamayı ve yaşatmayı hep sevmişimdir.Eskiden mektup arkadaşlarım vardı.Onlarla paylaşırdım bu üçlemeyi.Şimdilerde mektup yazacak arkadaşım yok.Ben de yazma aşkımı,yaşama sevincimi  paylaşmak ve insanları bu sevincime ortak etmek için blog dünyasına katıldım.Eşimin desteğiyle oldu.İyi ki olmuş diyorum.Güzel yürekli insanları sanal ortamda da görebileceğimi gördüm.Bu da beni mutlu ediyor.Paylaşmayı  seviyorum. Blogların güzel kullanıldığında güzel paylaşım alanları olduğunu fark etmiş oldum.Hayallerime kahvemle birlikte devam ediyorum.Bu yüzden blog benim için önemli.
Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
http://burasihayalkahvesi.blogspot.com.tr/ 

Yorumlar

  1. Soruların için teşekkür ederim. Güzel bir etkinlikti.Aynı zamanda bir blog daha keşfetmiş oldum.Emeğine sağlık.Başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle.:)

    YanıtlaSil
  2. Bu arada sorularımın cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoktan gönderdim ben ya sende de benim cevaplarımı okumak isterim :)

      Sil
  3. Çok güzeldii 😃 tesekkür ediyorum yaptığınız icin.İnatcilik bendede var ya sormayın.Bazen öyle bi tutuyoki offf 😃

    Bu arada benim eşim hiç destek olmaz hatta bide ne vsr sanki nolmus der 😃 çok şanslisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel şeyler için inat edersek çok da sorun teşkil etmiyor aslında.Gereksiz inat yapmadıktan sonra. Eşim konusunda şanslıyım gerçekten.Her zaman yanımda olduğunu hissetmek güzel.:)

      Sil
    2. azcık bende de olabilir inatçılık 😆😆😁

      Sil
  4. İnatcilar toplandi desenize 😃 eşim normalde hep yanımdadır da bu konuda benim boşu bosuna yorulduğumu düsnyor.😃 Hadi hevesini al.bare diyo haha 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim Annem benle dalga geçiyor yanlış bir şey olmasın diyor He dedim çok yanlış bir sey yapıyorum ben 😂😂

      Sil
  5. Çok sevdim ben bu röportajları. Sorular ve cevaplar da samimiydi. Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İlknur beğendiğine sevindim 😊😊

      Sil
  6. Gönlünüze sağlık iyi ki aramıza katıldınız.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve artık takipteyim :)
    Bana da uğrarsanız çok sevinirim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz bloguma tabi hemen size uğruyorum :)

      Sil
  8. Blogunuzu izlemeye aldım sizide bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz bloguma tabi bende uğruyorum hemen blogunuza :)

      Sil
  9. Merhaba bloğunuzu tesadüfen gördüm ve katıldım, ben de beklerim :))bugün yeni bir çekiliş de başlattım umarım ona da katılma imkanının olur sevgiler.. http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hoşgeldiniz bloguma hemen sizin blogunuza uğruyorum 😊

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala.