Ana içeriğe atla

Eşleştirme mimi

Evet arkadaşlar eşleştirme mime hoş geldiniz benim 4 sorum var :)

Soru 1) Hayat sizce nedir ?


Hayat, bence insanların seçimlerin den ibarettir, yani bence bir yandan da zorlukları aşmaktır hayat,insanların bir birine davranışlarıdır hayat, uğruna her şeyi yaptığımız ve ayağa kalkmak için çabaladığımız hayattır.

Soru 2) Sen nasıl bir insansın ?(olumlu-olumsuz)

Olumlu yönüm ;

Sevdiklerimle vakit geçirmeyi severim,değer veririm,sevdiklerimi dinlemeyi severim,eğlenmeyi gülmeyi severim,kimseyi üzmemek kırmamak için elimden geleni yaparım,sadık bir insanım duygusal bir yapım var,insanlara iyi davranmayı severim,yani sonuçta karşı tarafa nasıl davranırsan öyle devam eder.Yardım etmeyi severim, şuan da aklıma gelen bunlar.

Olumsuz yönüm ; 

Benim olumsuz yönüm ise insanlara hayır diyememek görünüşte iyi gözükebilir belki ama aslında iyi değil bunu yaşayan bilir.Bir olumsuz yönümde yengeç burcu olduğum dan çok duygusal çok alınganım yani en ufak bir şeyde hemen ağlarım kırılgan bir yapım olduğundan hemen ağlarım buda beni için olumsuz yönüm dür bir de sinirlendiğim zaman ağlayarak atarım buda beni yıpratır o yüzden bu yönümü  sevmem.

Soru 3) İnsanlar hiç sizi üzüp kırdı mı ?

Evet kırdı  ve üzdü o yüzden kimseye güvenim kalmadı bu benim için aslında bir yara ve tabi ki bu insanın zoruna gidiyor sen değer verdiğin sevdiğin insanın üzülmemesi için yanında elinden geleni yaparsın ona iyilikler yaparsın ve sonun da yapmasaydın olur insanlar çiğ sütü emmiştir.

Soru 4 ) Sizce dost nedir ?

Dost iyi günde kötü gününde yanında olandır sen her ne kadar hata yapsan da hiç gitmez kavga edersin dönüp dolaşıp yine sana döner kısaca her zaman he şekil de yanında olandır.

Not: Evet arkadaşlar ben bu mimi isteyene veriyorum fakat bu eşleştirme mimi ne katılmak için yoruma yazarsanız sevinirim hatta siz katılırken yanınız da birlerini de getirmeyi unutmayın hafta sonu katılanlara göre kura çekilişi yapacağım kim kime çıkacak merakla bekleyeceğim bende.

Ve ben ilk olarak Deep Toone yi mimliyorum bu sorulara cevabını bekliyorum en kısa zaman da deep :)
Dediğim gibi isteyen bu soruları da alabilir kendine.

                                                                     Sevgilerimle.

Yorumlar

  1. çok güzel bir mim olmuş gerçekten 😊bende katıldım gitti 😊 emeğine sağlık canım benim sevgiler ❤😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin teşekkür ederim katıl tabi sevgiler :)

      Sil
  2. Emeğine sağlık. Güzel mim :)

    YanıtlaSil
  3. yaptım mimiiii heyooooo :)

    YanıtlaSil
  4. Deeptone da gordum geldim. Ben de yapmayi cok isterim. Bu arada arka plani cok begendim huzur veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz tabi ki aldım sizi de teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Merhaba! Buralarda yeniyim :)) Sevgili Deeptone sayesinde tanıdım seni. En kısa zamanda yapmaya çalışacağım. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldin zamanla alışırsın teşekkür ederim beklerim yapmanı :)

      Sil
  6. İnsanlara hayır diyemiyorsan seni bloguma beklerim. Çok faydalı yazılar var. Özellikle çocuğuna hayır demeyi öğretmediysen yazısı gibi
    https://fatihpinarca.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Dost. .. Derdimin dostu Allah'tır!


    Selamlar

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar, bloğunuza Deep'in yayıninda denk geldim ve takibe aldim :) güzel bir mim olmuş elinize sağlık. Belki bende bu mimi yapabilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldin teşekkür ederim tabi ki yap muhakkak :)

      Sil
  9. Ben de yapacağım mimi.en kısa zamanda inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu arada eşleştirme nasıl bir şey anlamadım, yazmayı unutmuşum:)

      Sil
    2. Merhaba hoş geldin katıl tabi eşleştirme katılan kişiler arasın da bir kura çekilip kim kime çıktıysa kendisi soru hazırlayıp karşı tarafa Gmail yoluyla atacak oda cevap verip blogum da paylaşacak sonra önceşinde çıktığı kişi ye sorular atacak bu sefer oda aynı şeyleri yapıp hesabın da paylaşacak

      Sil
  10. O zaman mimi yapalım. Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  11. deeptone'den kapı aralayıp gelenlerdenim ben de :)
    Güzel bir mim olmuş,ben de yaptım.Kuraya değil ama okumanız için beklerim :)

    YanıtlaSil
  12. Merhaba teşekkür ederim muhakkak bakarım :)

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar,sizi yeni keşif ettim.Faydalı içerik ile dolu blogunuzu sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Bana da beklerim(tariflimutfak/sibelinyemekleri).Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldiniz teşekkür ederim tabi ki bakarım :)

      Sil
  14. sayfanızı arkadaşım tavsiye etti çok beğendim takipteyip artık. siteniz sürekli devam eder beni de bu aileye kabul edersiniz inşallah. sizi kendi sayfama da beklerim hoşçakalın :) https://konuloji.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldiniz teşekkür ederim tabi ki bakarım hesabınıza :)

      Sil
  15. Selam canım, çok güzel bir mim olmuş. Şimdi ben de yaptım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm selam teşekkür ederim bakıyorum hemen :)

      Sil
  16. Bende Deep de gördüm, uzun zamandır mim yapmıyorum bu sorular hoşuma gitti, bende yapıcam. Sevgıyle kal..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldiniz teşekkür ederim tabi ki yapın sizde de sevgiyle kalın :)

      Sil
  17. Bende yaptım hafta için yayınlayacağım ama blogunuzu da sevdim bu arada sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Teşekkürler rica ederim siz paylaşınca okurum tabi :)

    YanıtlaSil
  19. Biraz geç oldu ama cevapladım :)
    https://beydaninkitapligi.blogspot.com/2019/02/mimlendim-ve-mimledim-40-eslestirme-mimi.html

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala.