Ana içeriğe atla

Umut Tepesi 4. Bölüm


4.bölüm


Kızlar belinayla konuşurken patron araya girdi.

Patron : Aranızda konuşmayın beni dinleyin dediğimi yapın size yarın akşama kadar zaman veriyorum.

Kızlar tamam deyip çıktılar oradan arabanın yanına geldiler belinaya baktılar.

Belinay : Hadi binin arabaya şuradan bir uzaklaşalım anlatacağım.

Belinay arabaya bindi peşlerine Buse ve Büşra da bindi.

Oradan uzaklaştılar ve konuşmaya başladılar.

Buse :  Ben çok korktum ama patrondan.

Büşra : Evet bende.

Belinay : Kızlar korkmayın dediğini yaparsak bize zarar vermez.

Buse : Anlatacak mısın ne olduğunu belinay ?

Belinay : Tamam en başından anlatayım babamın borcu varmış ama annemin de benim de bundan haberimiz yoktu ta ki bundan  bir hafta öncesine kadar bir gün beni  birisi takip ediyormuş  gibi hissettim arkamı dönüyorum kimse yok meğer takip ediliyor muşum bunlar beni kaçırdılar annem ve babamın bundan haberi yok sonra adamlar babanın bize borcu var sana zarar vermek istemiyoruz ama dediklerimizi yaparsan dedi bende ne istiyorsunuz dedim bana arkadaşlarını getir size bazı görevler vereceğim onları yaparsanız kimseye zarar gelmez eğer yapmazsanız çevreniz de kim varsa ölür anladın mı dedi bende tamam dedim sizi yanım da görmüş her şeyinizi biliyor mecburdum size de bir şey anlatamadım bu yüzden.

Buse ve Büşra dona kalmıştı ama belinayın durumunu anlamışlardı patronun dediğini yapacaklardı çünkü işin için de kendi aileleri de  vardı.

Büşra : Belinay nereden bulacağız o iki kişiyi ?

Belinay : Bilmiyorum bir düşünelim sizin aklınıza gelen bir şey  var mı ?

Kızları bir düşünce sardı.

Buse : Buldum ne yapacağımızı.

Büşra ve Belinay aynı anda kim ne buldun ne yapacağız anlat hadi.

Buse : Bizim lise de bir çocuk vardı ya hani zeki onla konuşsak.

Belinay : Aa olabilir onun çevresi de var bir yarın konuşalım ama şimdi gidelim  evdekiler merak etmesin öğlen buluşalım yine kütüphanede ders çalışacağız deriz evdekilere.

Kızlar tamam dediler ve yola çıktılar belinay kızları eve bırakıp kendisi de eve vardı yatıp uyudular.

Sabah olmuştu Busenin annesi kahvaltıya çağırıyordu.

 Anne tamam kalktım geliyorum diye seslendi Buse  ve annesinin yanına  geldi birlikte  masaya oturdular.

Buse : Anne bugün öğlen de kızlarla kütüphaneye ders çalışmaya gideceğiz.

Busenin annesi : Tamam kızım git.

Aynı  şeyleri Büşra ve Belinay da yaptı izin aldılar kızlar odalarına gidip hazırlanmaya başladılar ve telefonla haberleşip buluştular.

Belinay : Kızlar ben zekiyle konuştum bekliyor bizi  gidelim yolumuz uzun.

Zekiyle kızların yaşadığı yer arasın da  bir saatlik yol vardı.

Not : Zeki kimmiş nasıl bir çevresi varmış hepsi ve daha fazlası bir daha ki bölüm de göreceğiz.

Not 2 : Zeki karakteri gerçek bir kişidir bunu da belirtmek istiyorum.                                                                                 
                                                                                                                         
                                                                                                             Sevgiyle ve saygıyla kalın :)

Yorumlar

  1. Her bölümü takip ediyorum harika bölüm

    YanıtlaSil
  2. Allah'ım iyice merak etmye başladım şimdi 😊bu zeki kim neler olacak kızlara 😊 bekliyoruz devamını 😊 sevgiler canım benim 😊❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım zeki gerçek de benim ortaokul ve lise arkadaşımdı biraz ondan esinlendim bir daha ki bölüm de kim olduğunu anlayacaksın teşekkür ederim yorumun için :)

      Sil
  3. anaaaa durum kötüüüüü. gerçek zeki mi girdi öyküyeeee bu daha ilgiiinç.

    YanıtlaSil
  4. Belinay için üzüldüm şimdi kız da ne yapsın el mecbur... Zeki karakterini merak ederek bir sonraki bölüme geçiyorum :) ... Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  5. sevde bunu kim yaşamış ya gerçek mi hikaye mi zeki gerçekse gerisi nasıl hikaye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçek hikaye değil benim yazdığım bir hikaye zeki benim orta okul ve lise arkadaşım lisede zeki hep böyle gezerdi sadece bu bölüm de bu kısım gerçek diğer yerler benim yazdığım yerler :)

      Sil
  6. Aaa, kızlar kuzu kuzu adamın dediğini yapmaya başladılar, hay Allah keşke polise filan gitselerdi ama o zaman da hikaye biter:))) Bu arada bölüm sonlarına 1. Bölüm, 2. Bölüm diyerek alt alta yazarsan kolaylık olur yapıcı bir eleştiri olarak söylemek istedim. Eline sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim müjde abla diğer bölümleri öyle yaparım üstadım :)

      Sil
    2. Estağfurullah canım sadece minik, yapıcı bir eleştiri. :) Üstad olmak kim ben kim?Ben de senin gibi işte hayal gücümle, kimseden kopya çekmeden, bir şeyler yazıp, çiziyorum sadece. :)

      Sil
    3. Aynı yönde ilerliyoruz abla sevgiler :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala. 

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o