Ana içeriğe atla

Umut Tepesi 22.Bölüm

22. Bölüm 


Belinay ve zeki yola koyuldular zeki ciddi bir yüz ifadeyle belinaya baktı konuşmaya başladı:

Zeki : Heyacanlı mısın  merak ediyor musun? 

Belinay : Ne için? 

Zeki : Sürpriz için.

Belinay : Hıı evet evet merak ediyorum ve çok heyecanlıyım gelmedik mi daha?

Zeki : Geldik sayılır ama öncesin de bir yere uğramamız lazım.

Belinay : Nereye? 

Zeki : Anlarsın birazdan.

Belinay : Tamam.

Ve vardılar arabadan indiler yürümeye başladılar belinay zekiye baktı neden geldik buraya dedi.

Zeki : Annem ve babamın mezarı var burada çünkü seni onlarla tanıştırmak istiyorum. 

Belinay :  Tamam tabi.

Ve mezarın başına geldiler.

Belinay : Başın sağ olsun zeki nasıl oldu ?

Zeki : Ben küçükken eve bir adam  gelmişti ama tanımıyordum bir sesler geldi çocukluk işte ben korktum saklandım kapının arasından izliyordum annem ve babamla kavga ediyordu adam sürekli sen beni nasıl bırakırsın diye bağırıyordu annem ise adama ben seni istemiyorum bırak peşimi diye bağırıyordu babam tartışmanın ortasına  girdi evimden git hemen diye bağırıyordu sonra adam sinirle belinden silahını çıkarıp  babamı vurdu sonra da sende onun yanına gideceksin deyip annemi de vurdu ve adam kaçtı ben ne yapacağımı bilmiyordum bağırdım annee babaaa ama uyanmadılar bir anda herkes eve toplanmıştı ambulansı aradılar ben sadece ağlıyordum o gün bu gündür o adamı aradım bir yerler de bulmama az kaldı.

Ve zeki ağlıyordu belinay da onu öyle görünce ağladı zeki eliyle gözlerini sildi tamam ağlamıyoruz artık ağlama yok dedi.

Belinay : Bulunca ne yapacaksın o adama?

Zeki : Bulunca bakacağım artık.

Belinay : Anladım tamam üzülme olur mu  hadi dua okuyalım annen ve baban için.

İkisi de duaları okudu ve zeki mezarın ayak ucuna geçip konuşmaya başladı.

Zeki : Anne baba bu belinay kız arkadaşım sizinle tanışmaya getirdim biliyorum siz beni duyuyorsunuz hissediyorum beni anlıyorsunuz.

Belinay : Merhaba ben belinay çok memnun oldum merak etmeyin zekiyi üzmeyeceğim. 

Zeki : Belinay hadi gidelim.

Belinay : Tamam gidelim.

Arabaya doğru yürümeye başladılar.

Zeki içinden ah belinay gerçekleri öğrendiğin de benden nefret edeceksin diye söylendi ve oradan ayrıldılar.

Gerçekler yalanlar sırlar ne varsa hiç bir zaman uzun sürmez elbet bir gün ortaya çıkar.

                             Sevgiler ve saygılarımla:) 

Yorumlar

  1. Sanırım bir hikaye yazıyorsunuz. Yazım kurallarına biraz daha önem verseniz, harika olacaktır.

    Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hikaye yazarı değilim sadece denemek için yazdığım bir şey fakat farkında olmadan yanlışlar olmuş şimdi siz deyince kontrol yaptım ve düzenledim tekrar yakında bitireceğim zaten uyarınız ve yorumunuz için teşekkür ederim

      Sil
  2. ay of yaaa bu kısmı duygusaldı ama zekinin bütün yaptıkları numara galiba yaa of nasıl böyle oyun yapabiliyo yaaa belinaya. aman kötü bişiler olmasın daa :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala. 

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o