Ana içeriğe atla

Umut Tepesi 10.Bölüm

10.bölüm

Mehmet Bey uyurken Leyla Hanım ve belinay düşünmeye başladı kim yapabilir bunu bizim kimseye borcum yoktu benim bildiğim kadarıyla.

Belinay : Anne bilmiyorum bende babam uyanınca anlatır artık.

Leyla Hanım : Evet kızım öğreniriz elbet.

Leyla Hanım ve belinay araların da konuşurken Mehmet  bey uyandı ve seslendi .

Mehmet Bey : Leyla !

Leyla : Mehmet iyi misin biraz daha şimdi.

Mehmet Bey : İyiyim susadım.

Leyla Hanım : Belinay babana su getir.

Ve belinay suyu getirdi.

Belinay : Al babacım.

Leyla Hanım Mehmet beyin su içmesine yardımcı oldu ve içti.

Belinay : Baba daha iyisin bu adamlar kim anlatacak mısın ?

Mehmet Bey :  Anlatayım bu adamlar beni uzun süredir telefondan arıyorlar tehdit ediyorlardı adamları  takip ediyordu  beni  bende ilk başta önemsemedim ama gün geçtikçe daha fazla oluyordu her şey bende en son konuşmamız da beni aramayın tehdit etmeyi bırakın yoksa polise şikayet ederim dedim sonra telefon kesildi bir daha aramadılar ve bu olay oldu sonra bende anlam veremiyorum ne olduğunu.

Leyla Hanım :  Dolandırıcı olmasın bunlar ?

Mehmet  Bey :  Yok Leyla zannetmiyorum.

Leyla Hanım : Valla ben öyle hissettim Mehmet bilmiyorum hayırlısı.

Mehmet Bey :  Sen parayı nereden buldun ?

Leyla hanım :   Ben avukatı aradım paramız varmış bir köşe de getirdi verdi.

Mehmet Bey :  Tamam.

Bu arada zekinin adamı geldi.

Adam : Patron öğrendik durumlar hiç iç açıcı değil.

Zeki : Anlat.

Adam : Patron bu Saffet ve Musa’yı tehdit etmiş büyük patron belinayın babasını kaçırmazsanız ailenizi öldürürüm demişler bunlar da korkuların dan yapmak zorun da kalmışlar.

Zeki  : Ben onlara sordum neden bana anlatmadılar ki ?

Adam : Korkmuşlar patron.

Zeki : Neredeler şimdi ?

Adam : Ailelerini alıp başka şehre taşınmışlar.

Zeki : Anladım da ben şimdi bunu nasıl söyleyeceğim belinaya. 

Adam : Patron senin bir suçun yok ki belinay anlayışlı karşılayacaktır ki sen büyük patronun kim olduğunu biliyorsun anlat onlara.

Zeki : Evet anlatmalıyım.

Bakalım neler olacak göreceğiz.

                                                                                                               Sevgiler ve Saygılarımla :)


Yorumlar

  1. alla allaaaa yaaa çok ilginç vallası, yani borç nedeniyle mi oldu hepsi, kimdi onlar, görcez, belinay da çok kırılcaaak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dolandırıcılar işte deep teşekkür ederim yorumun için :)

      Sil
  2. Merhaba editör her hafta bu seriyi okuyorum ve bağımlısı da oldum .
    Bu yazdığınız dizi mi yoksa sizden bir metin mi ayırt edemedim.
    Ben dizi izlemeyen birisiyim.
    Umut tepesi dizi mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yorumun için hayır dizi değil bu benim kendi yazdığım bir hikaye :)

      Sil
  3. Belinay ne yapacağını şaşıracak... Merak unsuru hep mevcut...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  4. Büyük patron kim acaba? Bu arada iyi ki bir köşede öyle büyük paraları varmış...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala. 

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o