Ana içeriğe atla

Umut Tepesi 11.Bölüm


11.Bölüm

Leyla hanım : Mehmet bunlar dolandırıcı  sen yok diyorsun ama ben öyle hissediyorum. 

Mehmet bey : Aslında olasılığı da var Leyla bir araştırmak lazım polise haber verdik onlar bakacaklar. 

Belinay : Baba olabilir dolandırıcı bence de ben kızların yanına gidebilir miyim ?

Leyla hanım ve Mehmet aynı anda git dediler.

Belinay kızlarla telefon da konuştu ve buluştular bir kafe de.

Belinay : Kızlar babamı dolandırıcılar kaçırmış olabilir polis de araştırıyor söyledik bir yere  borcu da yokmuş aslın da babamın biz öyle zannetmişiz.

Buse: Nereden biliyorsun dolandırıcı olduklarını belinay ? 

Belinay : Çünkü babamı sürekli arayıp tehdit ediyorlarmış takip ediyorlarmış babam en son sizi polise şikayet ederim deyince bir daha aramamışlar sonra bu  olay olmuş yani bence babam onları tehdit edince zorlarına gitmiş.

Büşra : Zekiyi ara o bulur bir şeyler belki.

Belinay : Aynen.

Derken zeki belinayı aradı kızlar zeki arıyor kızlar aynı anda aç aç.

Belinay : Alo.

Zeki : Belinay nasılsın baban nasıl oldu ?

Belinay : İyi şükür ya bende seni arayacaktım tam sen üstüne aradın.

Zeki : Hayırdır ? 

Belinay : Babamı dolandırıcılar kaçırdı bence  parayı alınca bıraktılar sende araştırır mısın aslını ?

Zeki : Bende bunun için arayacaktım seni sana anlatacaklarım var ama telefon da olmaz sen neredesin ben geleyim.

Belinay : Ben kızlarla kafedeyim sana konum atıyorum. 

Zeki : Tamam.

Kızlar araların da konuşmaya başladı.

Buse : Ne oldu ne dedi ?

Belinay : Anlatacağı varmış buraya geliyor işte.

Büşra : Ne diyecek ki acaba ne anlatacak yani ? 

Belinay : Bilmiyorum gelince göreceğiz.

İşte zeki geldi.

Zeki : Merhaba kızlar.

Kızlar hep bir ağızdan merhaba dediler.

Belinay : Zeki ne oldu ne anlatacaktın ?

Zeki : Belinay nasıl anlatacağımı bilmiyorum daha doğrusu tepkin nasıl olur onu da bilmiyorum ama benim bundan haberim yoktu başta onu söylemek istiyorum.

Belinay : Anlat hadi.

Kızlar merak etmeye başlamıştı pür dikkat bekliyorlardı zekinin konuşmasını ve zeki konuşmaya başladı.

Zeki : Babanı kaçıran adam Saffet ve Musayı tehdit etmiş annenizi babanızı çocuklarınızı öldürürüm istediklerimizi yapacaksınız demiş bunlar da yapmış.

Belinay : Ne yapmasını istemişler ?

Zeki : Babanı kaçırmanı istemişler bana da anlatamamışlar.

Belinay ve diğer kızların gözleri büyümüş.

Belinay : Ne diyorsun zeki sen neredeler peki şimdi bunlar ? 

Zeki : Alesini alıp başka şehire taşınmışlar.

Belinay : İnanamıyorum ya şoktayım bir de yani kim bu babamı kaçırmak isteyen adamlar hala anlamıyorum.

Zeki :  Evet o konuya da gelelim ben araştırdığım da bunun kim olduğunu öğrendim bu adam çok tehlikeli adam benim bunları öğrendiğimi ve size anlattığımı duyduğun da öldürecek bunu biliyorum ama büyük patron bunların sebebi.

Belinay : Merak etme senin söylediğin öğrenilmeyecek bunu saklayacağız başka bir şekilde öğrendiğimizi söyleriz polise ailemize falan sen bize bu büyük patron kim onu anlat.

Zeki : Büyük patron dolandırıcıdır ve mafyalığı da vardır bir de  birini gözüne kestirirse onu hedef alır ve bırakmaz peşini kişi seçmez ama seçtiği kişiyi de araştırır öyle yapar onun dediğini yapmazsan yakar geçer sadece senin çevren değil  yanında olan herkesin çevresini bile yerle bir eder o yüzden çok tehlikeli bir adamdır ama siz şükür edin yine de parayı alıp bırakmış belinay babanı normal de bırakmaz.

Belinay : O zaman daha fazla can yakamaz buna çare bulmak lazım.

Zeki : Düşüneceğiz artık bakalım. 

Bakalım daha neler olacak :)

                                                                  Sevgiler ve saygılarımla :)

Yorumlar

  1. Aaa, hikayeye başlamışsın, ne güzel. Bloğa eskisi gibi her gün değil, ayda bir kez girdiğim ve onda da sadece yorum yapanlara iade-i ziyarette bulunabildiğim için hikayeye başladığını bilmiyordum. Onbir bölüm olmuş, heyecanlı bir hikayeye benziyor, ilk bölümden başlamak lazım, eline sağlık canım. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim müjde abla bir değişiklik yapayım dedim eğer sen seversen bir senaryo ve hikaye ustası olarak güsle olmuşdur hikayem sevgiler :)

      Sil
  2. ay yaa büyük patron neler yapcak ki yaa nasıl kurtulcaklar yaniii belinay da herşeyi öğrenince ona da kötü olcak yaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Büyük patron işinin ustası bir dolandırıcıymış bakalım zeki ne yapacak bu duruma karşı merakla son yayınladığın bölüme geçiyorum :) ... Selam ve Dua ile ...

    YanıtlaSil
  4. Bu büyük patronun hapse girmesini çok istiyorum. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala. 

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o