Ana içeriğe atla

Umut Tepesi 12. Bölüm

12. Bölüm

Belinay : Zeki ne yapsak acaba  yakalatacak bir şey lazım bize boyun eğmeyelim bu adama.

Zeki : Bu adam hiç işinde iz bırakmaz her yerde adamı vardır düşünmem lazım biraz çünkü çok tehlikeli bir adam biraz önce söylediğim gibi bilse bunları konuştuğumuzu yakar geçer anında mahveder bizi.

Belinay : Yani bu adama bulaşmayalım mı diyorsun zeki ?

Zeki : Hayır sadece ölüme yürüyoruz risk fazla onu demek istiyorum.

Belinay : Zeki ne diyorsun sen biz üniversite sınavına gireceğiz daha ölmek için çok genciz.

Zeki : Yani belinay eğer bu adamı yakalatmak gibi bir niyetin varsa her şeyi göze alman lazım kızlar sizde.

Kızlar bir anda dona kaldı bir sessizlik oluştu belinay sessizliği bozdu.

Belinay : Zeki sence ne yapalım peki hiç girmeyelim mi bu işe ?

Zeki : Yani belinay ben bilmiyorum eğer yapacağım  diyorsan gerçekten risk alman lazım korkmaman lazım ben seni ve kızları korkutmak istemem fakat eğer risk alacaksanız siz  aileniz çevreniz yakınınız da kim varsa etkilenebilir ama bir açığı olsa bizim bu yaptıklarımız da öğrenilme den işi biter kuyusuna inmemiz lazım.

Belinay : Peki nasıl açığını bulacağız ?

Zeki : Buldum benim adam onların arasına birini yollamıştı delil toplasın kendini belli etmeden önemli şeyleri gizli gizli alsın delillerin hepsini bir odaya saklasın sonra biz kendimizi belirtmeden ihbar da bulunuruz polisler gider ve bulur eski bir telefon dan ararız  numaranın kartı ve telefonla birilikte kırıp denize atarız öğrenemezler böylece kurtulmuş oluruz ama olabildiğince bu süreç de kimse bir şey bilmemeli kızlar bu çok önemli.

Kızlar aynı  anda tamam dediler.

Zeki adamını çağırdı.

Adamı : Efendim patron.

Zeki : Şu büyük patronun yanına verdiğimiz adam ne durum da güvendiler mi ona ?

Adamı : Evet patron güvendiler adam iyi durum da onlara uyum sağlıyor bizden de haber bekliyor.

Zeki : Büyük riske giriyoruz adamı ara yarın son vuruş olacak gizlice bütün delilleri toplasın ve polislerin bulabileceği bir odaya saklasın kimse fark etmeden ve sonrasın da şehri terk etsin hemen.

Adamı: Tamam patron arayıp anlatıyorum bunları.

Zeki : Tamam.

Kızlar bu süreç de ailenizin haberi olamayacak her şeyden bir haber olacaklar.

Acaba adam başarabilecek mi bir daha ki bölüm de görüşmek üzere.

                                                                                                       Sevgiler ve saygılarımla :)

Yorumlar

  1. oooooooo zekiden zekice bir formüüül bakalııım becerebilecekler muuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım göreceğiz deep teşekkür ederim yorumun için :)

      Sil
    2. Arkası yarın tadında çok farklı ve çok güzel olmuş.Emeğinize sağlık izlemeye aldım,devamını kaçırmayayım😊

      Sil
    3. Teşekkür ederim hoş geldiniz :)

      Sil
  2. Hayırlı günler dilerim kardeşim, umut tepesi yazı dizisini en kısa zamanda hepsini okuyup güzelce bir yorum yapacağım inşaallah... Paylaşmış olduğum son yazı da sana da yer verdim kardeşim güzel bir blog keşif etkinliği oldu. Deep'le konuştuk da bu takip olayından dolayı kırılmışsın galiba... Ben seni takip ediyordum hatta çoğu kişiyi takip ediyordum ancak anonim olarak takip ediyordum. Hayırlı tezkereler demişsin onun için de teşekkür ederim...Selam ve Dua ile Kardeşim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm selam hoş geldiniz kırılmadım sadece ben sizi takibe almıştım geri çıkılmış onu söyledim deepe sıkıntı yok teşekkür ederim askerliğin hayırlısıyla geçsin inşallah sevgilerle kardeşim :)

      Sil
  3. Zekinin içerideki adamı da ya onlara çalışmaya başlarsa... Köstebek içerde ama bakalım neler olacak... Selam ve Dua ile ...

    YanıtlaSil
  4. eee devamı nerde acaba kısa zamanda bekliyoruz sevde kolay gelsni

    YanıtlaSil
  5. Oooo, bayağı tehlikeli bir şey aralarına casus olarak girdi hadi bakalım....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala. 

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o