Ana içeriğe atla

Umut Tepesi 7.bölüm

7.bölüm 

Saffet ve Musa belinayın babasını kaçırmak için plan yaptılar planda şuydu belinayın babasını akşam evine girerken bayıltıcı ilaçla  bayıltıp kafasına çuval geçirip arabaya atıp kaçırmaktı ama bu kolay gözükse de  bir şeyler uzun süre saklı kalamaz her an her şey ortaya çıkabilir.

Saffet ve Musa hazırlık yapıyorlardı ve vakit gelmişti belinayın evinin önüne pusu kurdular maskelerini takıp  beklemeye başladılar.

Belinayın babası evine vardı arabasından indi ve eve yöneldi o arada Saffet ve Musa çuvalı geçirdiler kafasına sesi duyan belinay dışarı çıktı onları gördü ama tanımadı arabanın peşin den koştu çabaladı fakat yetişemedi peşlerin den babamı nereye götürüyorsunuz babaa diye bağırdı ve dizlerinin üstüne  çöktü o arada bir an da evlerinin önü kalabalığa büründü aynı mahalle de yaşadıkları için kızlar da duydu koşarak geldiler belinay ne oldu diye şaşırdılar belinay sadece babamı götürdüler diyebildi herkes ne yapacağını şaşırdı aradan yarım saat geçti belinayın annesi Leyla hanımın telefonu çaldı gizli numara arıyordu herkes toplandı açtı telefonu. 

Telefonda ki ses : Kocanız elimiz de eğer 500 bini getirmezseniz ve polise haber verirseniz kocanızın cenazesine gitmek zorunda kalırsınız ben sizi tekrar arayacağım.

Kapattı kim bu adam dedi için den Leyla hanım.

Belinay : Anne iyi misin  ne dedi adam ?

Leyla hanım : 500 bin istiyorlarmış parayı getirmezsek ve polise haber verirsek öldürürüz dedi.

Belinay : Nasıl bulacağız o parayı babamı kurtarmamız lazım anne. 

Leyla hanım hemen avukatını aradı  500 bin TL lazım var mı ?

Avukat : Efendim var ne için lazım belirtirseniz almak için şart.

Leyla hanım :  Bilmiyorum yap bir şeyler acil nakit olarak bana ulaştır parayı Mehmeti kaçırdılar polise de haber veremeyiz kimseye bir şey söyleme. 

Avukat : Tamam efendim söylemem hemen hallediyorum.

Avukat paraları hazırlarken kızların aklına patron geldi o yapmış olabilir mi acaba ?

Kızlar olabilir  diye düşündü bu işten kim anlar.

Büşra : Zekiyi arayalım mı o bir araştırsın belki bilir.

Belinay ve Buse birbirine baktı belinay ben arayamam çok kötüyüm.

Büşra : Ben ararım.

Belinay ve Buse kafasını salladı tamam dermiş gibi.

Büşra : Zekinin çalıyor telefonu alo zeki ben Büşra hatırladın mı müsait misin ?

Zeki : Buyur Büşra hatırladım müsaitim ne oldu.

Büşra : Belinayın babasını kaçırdılar ne yapacağımızı şaşırdık kim bu diye düşünmekten delirmek üzereyiz belinay da çok kötü hiç konuşacak hali yok belki sen bilirsin bir araştırırsın diye seni aradık.

Zeki : Tamam ben bir araştırıp size dönerim belinaya da geçmiş olsun dilediğimi söyleyin.

Bu arada Mehmet beyi bir depoya götürdüler sandalye ye oturtup ellerini ve ayaklarını bağladılar kafasında ki çuvalı çıkardılar patron geldi.

Saffet ve Musa : Biz dediğini yaptık gidebilir miyiz ?

Patron : Tamam ama kimseye bir şey söylemeyeceksiniz yoksa yine karşılaşırız bu sefer çok farklı şeyler olur.

Saffet ve Musa : Tamam kimseye bir şey söylemeyeceğiz.

Patron : Gidin.

Saffet ve Musa gider.

Patronun adamı : Patron ya söylerlerse birilerine. 

Patron : Söylerlerse olacaklar belli ama yine de gözünüz üstlerin de olsun en  ufak hataların da bana getirin.

Patronun adamı : Tamam patron.

Bakalım daha neler olacak...

Not : Evet arkadaşlar bu ara yeni bölümleri yazmaya fırsatım olmadı işte çalıştığım  için fakat elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum.

                                                                                                                     Sevgiler ve saygılarla :) 

Yorumlar

  1. ay yaaa napcaklar adama, patronla geçmişte bir dertleri var herhaldeee. nasıl kurtulcak beeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Patrona borcu var teşekkür ederim yorumun için deep :)

      Sil
  2. Paraya verecekler mi? Verseler bu patron serbest bırakacağı benzemiyor biraz değişik birisi :)... Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  3. Bu Saffet ve Musa kötü adamlar ne derse kuzu kuzu yapıyorlar!! Bakalım ne olacak ya parayı alır ama adamı öldürürse?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala. 

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o