Ana içeriğe atla

Umut Tepesi 15.Bölüm

15.Bölüm

Büyük patron ve adamları ayrı ayrı sorguya alındılar ve hepsi de inkar etti sadece bir adam hariç her şey ortaya döküldü ve büyük patronun işi bitti hapse attılar mahkeme günü yarın hepsi hakim karşısına çıkacaklar bunu öğrenen adam zekiyi aradı.

Adam : Alo zeki patron haber var.

Zeki : Buyur söyle.

Adam : Adamlar dan birisi her şeyi itiraf etmiş hapse attılar hepsini  mahkeme  günü yarın hakim karşısına çıkacaklar inşallah iyi bir ceza alırlar.

Zeki : O kadar can yaktı gereği olur inşallah sen  bekleme de kal biraz daha mahkeme günü sonuçlanınca duruma göre seni  bırakacağım.

Adam : Tamam zeki patron ben buradayım iş bitene kadar.

Zeki: Tamamdır.

 Ve telefonu kapatırlar.

Zeki hemen belinayı arar.

Zeki : Alo belinay müsait misin ?

Belinay : Efendim müsait’im zeki ne oldu haber mi var ?

Zeki: Evet haber var kurtulduk hep beraber.

Belinay : Nasıl oldu çok sevindim şuan.

Zeki: Plan tuttu işte emniyete koyduğumuz adam aradı adamlardan biri itiraf etmiş her şeyi yani anlayacağın hapiste şuan hepsi mahkeme yarınmış bekleyeceğiz sonucu artık ama deliller ortada kurtulduk yani hep beraber.

Belinay : Çok sevindim şuanda inşallah büyük ceza alırlar mahkeme sonuçlanınca haber vermeyi unutma ben hemen kızlara haber veriyorum.

Zeki : İnşallah büyük ceza alacaklar haber vermeyi unutmam merak etme tamam sen haber ver kızlara.

Belinay : Görüşürüz.

Zeki : Görüşürüz.

Ve telefonu kapatırlar.

Belinay kızlara her şeyi anlatır sevinirler hep beraber ama mahkeme bakalım nasıl sonuçlanacak göreceğiz.

Bu arada kızların üniversite sınavı çok az kalmıştı gece gündüz çalışıyorlardı iyi bir meslek kazanmak istiyorlardı ve bu olayların için de bunu da ihmal etmemişlerdi.

Not: Arkadaşlar kızlar hangi bölümü kazanırlar sizce yorumlarınızı bekliyorum umarım beğenirsiniz.

                                                                                                            Sevgiler ve saygılarımla :)

Yorumlar

  1. ayy hadi hayırlısııı yaaaa mahkeme olsun da büyük ceza alsın yaa. bölümler tahmin edemedim ki yaa bak hukuk olabiler hihhihi :) ayy tıkladım iki üç reklam çıktıı, biri trendyol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim deep :) evet trendyol çıkıyor

      Sil
  2. Hepsi yakalandılar :) oh çok iyi oldu:) kızlar hangi bölümü kazanır valla bilemiyorum:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala. 

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o