Ana içeriğe atla

Umut Tepesi 16.Bölüm


16.Bölüm
Kızlar ve zeki mahkeme sonuçlarını heyecanla bekliyorlardı emniyette ki adam da karakoldan çıkmalarını bekliyordu ki zeki dayanamadı aradı.

Zeki: Çıkmadı mı daha karakoldan mahkeme salonuna gitmek için ?

Adam: Yok zeki patron bekliyorum.

Zeki :  Tamam.

Adam : Şuan da çıkıyorlar zeki patron arabaya bindim.

Zeki : Tamam git peşlerine senden haber bekliyoruz.

Adam : Tamam patron.

Zeki hemen belinayı aradı.

Zeki : Alo belinay.

Belinay : Efendim.

Zeki :  Karakoldan çıkmışlar mahkeme salonuna gidiyorlarmış.

Belinay : Hadi iyi sonuçlarla zeki ben senden haber bekliyorum.

Belinay kızlara da grupların dan yazdı  heyecan daha çok arttı.

Bu  zamana kadar büyük patronu hapse attırmaya kimse cesaret edememiş ve onlar cesaret ettiler.

Mahkeme saati geldi hakim önünde duran dosya da ki delillere baktı ve karar dedi herkes ayağa kalktı 30 yıl 10 gün hapsine karar verildi adamlar da ona suç ortaklığı yaptıkları için 20 yıl 5 gün ceza yediler.

Benim yorumum :  (Bu hayatta elbet adalet yerini buluyor)

Adam tanıdık olduğunu söyleyip mahkeme salonun da oturmuştu  sonucu öğrenince dışarı çıktı hemen zekiyi aradı ve anlattı her şeyi zeki de adama gitmesini söyledi telefon kapatınca da belinayı aradı.

Zeki : Belinay büyük patron 30 yıl 10 gün adamları ise 20 yıl 5 gün ceza aldılar.

Belinay : Kurtulduk sonun da yaptıkların için teşekkürler.

Zeki : Rica ederim yine bir ihtiyaç olursa ben buradayım.

Belinay : Tamam zeki sağ ol.

Zeki : Rica ederim önemli değil.

Not: Evet arkadaşlar umarım beğenmiş sinizdir bu olayda sonuçlandı.
                                                                 
                                                                                                        Sevgiler ve saygılarımla : )


Yorumlar

  1. oleeey güzel bittiiiii oleeey :) ay reklamlar çok çıkıyoooo çok bekletiyo yaaa yazıya girmek için ayolcuum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim deep ay evet ya kapatacam yerini bulup :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eşleştirme mimi kurası

Merhaba arkadaşlar eşleştirme mimini isimlerle beraber yan yana yazıyorum hazır mısınız hazırım dediğinizi duyar gibiyim hadi başlıyoruz :)  https://tariflimutfak.blogspot.com/ https://bucurukveben.blogspot.com/ yuregiminiklimi.blogshpot.com https://www.dahamutluyuz.com/ https://haneilal.blogspot.com/ https://sessizkaldim.blogspot.com/ http://kzmtkkokos.blogspot.com/ https://bloggerajandasi.blogspot.com/ www.dertlidostum.com http://dondurmadelisi.blogspot.com/ https://kelimeleringucu1.blogspot.com/ http://ezgissimo.blogspot.com/ https://birpembesever.blogspot.com/ https://beydaninkitapligi.blogspot.com/ https://berlin7586.blogspot.com/ https://kavanozdakibeyin.blogspot.com/ http://pudrasekerim.blogspot.com/ https://alanayy.blogspot.com/ https://okumayagel.blogspot.com/ http://ikurabiye.blogspot.com/ https://murekkeplehayaller.blogspot.com/ https://istiridyeavcisi.blogspot.com/ https://kiraatane.blogspot.com/ https://engincilekci.blogspot.co

Gidene kal denmez

Ne kadar kırılsan da,  Darılsan da,üzülsen de, Gidene kal denmez. Gidene gitme denmez.  Çünkü kendi tercihini yapmış,  Sen onun için bitmişsin zaten.  Yaptığı hataları asla söylemez,  Arkasın da durmaz.  Başkalarını suçlamaya devam eder, Yaptığını bilirsin ama yapmadım der. Sende kalırsın öyle, Arkasın dan baka kala. 

başlangıç mimi

Merhaba arkadaşlar uzun süredir yoktum ama girip bakayım dedim  eski paylaşımlarıma baktım yaşanmışlıklarımı gördüm ve şunu anladım ki zamanla her şey geçiyor evet izi kalıyor ama normalleşiyorsunuz hiç yaşamamış gibi o anki derbeder haliniz den eser kalmıyor sadece geçmişiniz den gelen bir pişmanlık oluyor zamanla değişmeyen tek şey bizi üzen insanlara değer vermeye devam ediyoruz şimdi bir dönüş başlangıcı olarak bir mim yapmak istiyorum bence mimler her zaman yapılmalı uzun süre sonra tekrar bir mim mimin ismi hayat öyküsü yani yaşanmışlıklarınızı paylaşmanız ve hayatta öğrendiğiniz dersler yani şöyle anlatayım yaşadığınız şeyi ve ondan ne gibi ders aldığınızı yazmak bu arada tabi ki zorunda değilsiniz kabul etmek sadece içimizi dökmeye ihtayıcımız olduğunu düşünüyorum belki bir nebze olsun içimiz huzur dolar. Şimdi tekrar mim sorumuzu yazıyorum: 1) Yaşadığınız kötü olayı anlatır mısınız? 2) Yaşadığınız bu olaydan ne gibi dersler çıkardınız? Hadi bakalım şuan da bu yazıyı o